Urządzenia i Akcesoria
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
Carrot Muffins
-
almonds110 g
-
sugar80 g
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 g
-
spelt flour200 g
-
almond milk190 g
-
vegetable oil100 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
vanilla pod seeds only (see tip)½
-
baking powder2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Icing
-
sugar110 g
-
vegan butter diced35 g
-
vegan cream cheese90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
218.8 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1209.7 kJ /
289.1 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 Min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2 Std. 15 Min
Cashew Vanilla Coffee
10 Min
Brown Rice Milk (Metric)
10 Min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8 Std. 55 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Vegan Coconut Cake
50 Min
Vegan Chocolate Chip Cookies
30 Min
Cashew Coconut Milk
10 Min
Turmeric and Coconut Bites
45 Min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Baby-friendly Banana Pancakes with Cinnamon Yoghurt
15 Min