Gluten and Dairy-free Tiramisu
TM6 TM5

Gluten and Dairy-free Tiramisu

1.0 (1 ocena)

Składniki

Gluten-free Savoiardi

  • 500 g instant coffee (approx. 4 tsp instant coffee granules mixed into 500 g boiling water)
  • 180 g egg whites (approx. 6 medium egg whites)
  • 150 g caster sugar, plus extra for sprinkling
  • 105 g rice flour
  • 45 g cornflour
  • 1 pinch fine sea salt
  • 120 g egg yolks (approx. 8 medium egg yolks)
  • 1 tsp grated lemon zest (approx. ½ lemon)

Dairy-free Tiramisu Filling

  • 900 g silken tofu, drained, patted dry, cut in pieces (3 cm)
  • 90 g caster sugar
  • 4 Tbsp sweet Marsala wine
  • unsweetened cocoa powder, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2296.8 kJ / 548.9 kcal
Białko
23 g
Węglowodany
95 g
Tłuszcz
9.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
1.7 g
Sód
100.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy