Urządzenia i Akcesoria
Raspberry Dacquoise
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Dacquoise Layer
-
caster sugar170 g
-
plain flour20 g
-
ground almonds90 g
-
egg whites from approx. 3 large eggs100 g
Crème pâtissière
-
vanilla pod seeds only1
-
egg yolks from large eggs3
-
milk250 g
-
cornflour30 g
-
caster sugar70 g
-
double cream cold250 g
-
fresh raspberries small500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.3 g
Kalorie
1790 kJ /
428 kcal
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Rice Pudding
55 min
Brioche
8 godz.
Baked Peaches with Meringue Topping
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mango, Passionfruit and Lime Cheesecake
5 godz. 35 min
Tarte au Citron Reconstructed
50 min
Hollandaise sauce
15 min
Fougasse
2 godz.
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min
Chocolate Sauce
5 min