Base para pay sin gluten
TM5 TM6

Base para pay sin gluten

4.1 (10 ocen)

Składniki

  • 250 g de almendras
    lub 250 g de almendras fileteadas
  • 40 g de harina de coco
  • ¼ cdita de sal fina
  • ½ cdita de esencia de vainilla
  • 100 g de miel de maple, pura
    lub 100 g de miel de agave
  • 75 g de aceite vegetal
    lub 75 g de aceite de coco, derretido (pesar derretida)

Wartości odżywcze
na 1 receta completa
Kalorie
9996 kJ / 2380 kcal
Białko
56 g
Węglowodany
87 g
Tłuszcz
208 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
19 g
Sód
1220 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy