Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de levadura seca instantánea
- 2 cditas de orégano
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 1 cdita de sal
- 20 g de cebolla morada, fileteada
- 100 g de papa, en rodajas muy finas
- 2 ramitas de romero, solamente las hojas
- 2 cditas de sal gruesa
- 3 cditas de aceite de albahaca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de maíz Texano
35min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.
Galletas de semillas
35min
Baguette
3h 45min
Masa sablé
10 min
Bollos de pan rellenos de verduras y queso
3 godz. 55 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Focaccia de jitomate
1 godz.
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Focaccia - Demo presentadores
35min
Scones con mantequilla de frambuesa
25min