![Focaccia de papa y romero Focaccia de papa y romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/160847_369-2396-5110-5110.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de agua
- 1 cdita de azúcar
- 10 g de levadura seca instantánea
- 2 cditas de orégano
- 400 g de harina
- 30 g de aceite de oliva, y un poco más para engrasar
- 1 cdita de sal
- 20 g de cebolla morada, fileteada
- 100 g de papa, en rodajas muy finas
- 2 ramitas de romero, solamente las hojas
- 2 cditas de sal gruesa
- 3 cditas de aceite de albahaca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 974 kJ / 232 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja
2 godz. 30 min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 godz.
Biscotti de chabacano y pistache
1 godz.
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3 godz. 20 min
Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo
Brak ocen
Focaccia con romero y jitomates cherry
1 godz. 30 min
Pasta para tarta
20 Min
La Pavlova despeinada
4h
Galletas de avena y pasas
50min
Pan árabe de comino
40 min
Pay de limón helado con merengue italiano
5ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia - Demo presentadores
35min