Bolachas de parmesão com erva-doce e piripíri

Bolachas de parmesão com erva-doce e piripíri

4.3 6 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
40 unidades

Składniki

  • sementes de funcho secas
    2 c. chá de
  • flocos de malagueta seca
    1 c. chá de
  • queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    100 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    150 g
  • manteiga s/ sal à temperatura ambiente
    100 g
  • sal
    2 pitadas de
  • ovos
    2
  • Sal grosso q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 45.3 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 188 kJ / 44.9 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...