Panini alle nocciole e frutta secca

Panini alle nocciole e frutta secca

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
16 pezzi

Składniki

preparazione
  • 80 g di nocciole
  • ¼ di cucchiaino di fior di sale
  • 150 g di prugne secche denocciolate
  • 150 g di datteri denocciolati
  • 150 g di fichi, secchi i gambi rimossi
  • 300 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 200 g di farina di segale crusca di segale + q.b. per infarinare
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 39.2 g
Kalorie 3271 kJ / 786 kcal
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 62 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...