Panini alle nocciole e frutta secca
TM6 TM5

Panini alle nocciole e frutta secca

5.0 (1 ocena)

Składniki

preparazione

  • 80 g di nocciole
  • ¼ di cucchiaino di fior di sale
  • 150 g di prugne secche denocciolate
  • 150 g di datteri denocciolati
  • 150 g di fichi, secchi i gambi rimossi
  • 300 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 200 g di farina di segale, crusca di segale + q.b. per infarinare
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 cucchiai di acqua

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
3271 kJ / 786 kcal
Białko
39.2 g
Węglowodany
62 g
Tłuszcz
42 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy