![Guiso de frijoles con tubérculos Guiso de frijoles con tubérculos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a677b74c9c029b09e94181ee3532b13e/Derivates/8de0cc7d3f230c7a8f16b976b29f43e4fc11b0a0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 cdas de aceite de oliva
- 4 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo, pelado
- sal, para sazonar al gusto
- 20 g de jitomate deshidratado, en rebanadas de 5 mm
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1273 kJ / 304.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 451.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz blanco con verduras
40 min
Lentejas estofadas
9 Std.
Arroz sabroso
25 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min
Sopa de lentejas con camote y pasta
35 min
Charquicán con charqui
1h 10min
Frijoles con romero y ajo en salsa de jitomate
20 min
Bases
14h 45min
Frijoles negros
25 min
Cremoso de mote
1h 20min
Sopaipillas chilenas
45 min
Pebre
20 min