Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de salvia fresca
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 cdas de aceite de oliva
- 4 rebanadas de pan
- 1 diente de ajo, pelado
- sal, para sazonar al gusto
- 20 g de jitomate deshidratado, en rebanadas de 5 mm
- 4 cdas de aceite de oliva extra virgen
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1273 kJ / 304.3 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 451.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con chorizo
1h 30min
Lentejas estofadas
9h
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Risotto de verduras
40 Min
Sopa de pollo de invierno
1h
Natilla de semolina
20min
Frijoles puercos
15min
Pavo y verduras en frascos con arroz
1h 10 min
Salsa boloñesa
35min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1h
Sopa de pollo con verduras
40 Min
Puré de papa criolla y crema de coco
40 Min