Salsa de hongos y vino blanco TM6

Salsa de hongos y vino blanco TM6

4.9 28 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
350 gramos

Składniki

  • 12 g de hongos porcini deshidratados
  • 30 g de agua de azahar
  • 100 g de hongos portobello, frescos en trozos
  • 60 g de echalote en mitades
  • 50 g de mantequilla sin sal fría y en trozos
  • 120 g de vino blanco seco
  • 200 g de caldo de pollo
  • 125 g de crema (18% grasa)
  • ¼ - ½ cdita de sal fina o al gusto
  • 2 pizca de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 25 g de harina de trigo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 gramos

Sód 1636 mg
Białko 13 g
Kalorie 3309 kJ / 789 kcal
Tłuszcz 62 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 49 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...