
Urządzenia i Akcesoria
Dip serowy z jalapeño i karczochami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porcji
Składniki
-
papryczek chili jalapeño, świeżych (patrz wskazówka)6
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki60 g
-
sera cheddar30 g
-
bułki tartej15 g
-
cebuli przekrojonej na pół120 g
-
kostek boczku90 g
-
oleju20 g
-
serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki450 g
-
serc karczochów, w oleju odsączonych220 g
-
majonezu100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
281 kcal /
1177 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Sód
346.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KARNAWAŁ II
12 Przepisów
Polska
Polska