Ketchup de pimentos

Ketchup de pimentos

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
900 g

Składniki

  • pimento vermelho inteiro
    1200 g
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • maçã reineta s/ casca e s/ caroços
    100 g
  • malagueta vermelha
    1
  • aipo cortado em pedaços
    60 g
  • hortelã só as folhas
    5 g
  • tomilho, fresco
    5 g
  • salsa
    5 g
  • água
    300 g
  • vinagre de vinho tinto
    150 g
  • açúcar amarelo
    80 g
  • sal
    2 c. chá de
  • coentros em pó
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • cravinho em pó
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 94.9 kcal / 396.9 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 534.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...