軟餅乾

軟餅乾

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 塊

Składniki

  • 奶油 置於室溫軟化
    80 克
  • 白巧克力 切碎
    40 克
  • 冰糖粉 以篩網過篩
    55 克
  • 1 顆
  • 低筋麵粉 以篩網過篩
    160 克
  • 杏仁粉
    25 克
  • 水滴牛奶巧克力 (烘焙用)
    50 克

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 123 kcal / 518 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...