Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1650 g water, divided
- 1 tsp active dry yeast
- 230 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 5 g salt, fine
- 10 g unsalted butter, to grease
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1057.9 kJ / 252.9 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 48.1 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 502.8 mg
Alternatywne przepisy
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Walnut Brittle
1h 30min
Red Berry Yoghurt
12h 20min
Sable choux with lime ganache
26h
Butter Cake
1h
Crème Caramel
3h 50min
Grilled Fish with Mango Sambal
25min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pouring Custard
15min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Soft Sweet Buns
1h 10min