Sous-vide Steak

Sous-vide Steak

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions

Składniki

  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • thyme, fresh plus extra to garnish
    4 sprigs
  • beef loin (approx. 10 cm x 13 cm/4-5 in. long ea.)
    2
  • black pepper, ground to taste
    ¼ tsp
  • garlic clove crushed
    2
  • rosemary, fresh plus extra to garnish
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    1850 g
  • lemon juice
    30 g
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • butter, unsalted
    1 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 889.7 mg
Białko 74 g
Kalorie 2530 kJ / 604.7 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...