Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Steak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
thyme, fresh plus extra to garnish4 sprigs
-
beef loin (approx. 10 cm x 13 cm/4-5 in. long ea.)2
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
garlic clove crushed2
-
rosemary, fresh plus extra to garnish2 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1850 g
-
lemon juice30 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
889.7 mg
Białko
74 g
Kalorie
2530 kJ /
604.7 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cold Brew Concentrate
12 godz.
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Black Lemonade
144 godz.
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Waffle Cones
35 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 godz. 40 min
Smalec (pork rillettes)
3 godz. 10 min
Boba Tea (Bubble Tea)
1 godz.
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Vanilla Syrup
40 min