Urządzenia i Akcesoria
Pasta Udang Segar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porsi
Składniki
-
air dingin30 g
-
daun bawang dipotong20 g
-
jahe segar diiris10 g
-
udang kupas segar dingin300 g
-
putih telur dingin30 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
tepung tapioka20 g
-
garam sesuaikan dengan selera1 sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
813 mg
Białko
10 g
Kalorie
276 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hot Pot Gathering
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Sup Ayam
30 min
Sup Jamur Kurma Merah
Brak ocen
Sup Ubi Cina
25 min
Sup Bayam dan Wortel
Brak ocen
Sup Krim Kacang Polong
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1 godz. 5 min
Sup Jamur a la Hungaria
Brak ocen
Tekwan
1 godz. 45 min
Tom Yum Udang
15 min
Sup Labu Kuning
25 min