Sup Iga Babi

Sup Iga Babi

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porsi

Składniki

  • iga babi bakut potongan kecil, diblansir
    400 g
  • jamur shitake segar
    100 g
  • wortel diiris tipis (1 cm)
    100 g
  • air
    1200 g
  • kacang kastanye
    12
  • garam
    1 - 1 ¼ sdt

Wartości odżywcze na 1 porsi

Kalorie 384 kcal / 1606.5 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 24.2 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Sód 767.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie