Urządzenia i Akcesoria
Sup Iga Babi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porsi
Składniki
-
iga babi bakut potongan kecil, diblansir400 g
-
jamur shitake segar100 g
-
wortel diiris tipis (1 cm)100 g
-
air1200 g
-
kacang kastanye12
-
garam1 - 1 ¼ sdt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Sód
767.5 mg
Białko
17 g
Kalorie
1606.5 kJ /
384 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Menu Diet Sehat
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sup Sayur Kuning
50 min
Sup Ayam
30 min
Sup Jamur Kurma Merah
Brak ocen
Sup Ubi Cina
25 min
Sup Bayam dan Wortel
Brak ocen
Sup Krim Kacang Polong
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Kaldu Kulit Bawang Bombai
1 godz. 5 min
Sup Jamur a la Hungaria
Brak ocen
Tekwan
1 godz. 45 min
Tom Yum Udang
15 min
Sup Labu Kuning
25 min