Pan mediterráneo de romero

Pan mediterráneo de romero

4.8 13 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 porción

Składniki

  • 20 g de hojas de romero fresco
  • 1 ½ cdita de sal
  • 400 g de agua
  • 25 g de levadura fresca
  • 2 pizcas de azúcar
  • 600 g de harina de trigo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 3 cdas de aceite de oliva
  • 2 cdas de harina de trigo
  • harina de trigo para enharinar
  • 1 cdita de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • ½ cdita de sal gruesa

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 12 porción

Sód 2540.1 mg
Białko 96.3 g
Kalorie 12873.5 kJ / 3076.9 kcal
Tłuszcz 104.6 g
Błonnik 48.4 g
Tłuszcz nasycony 26.3 g
Węglowodany 426.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...