Urządzenia i Akcesoria
Ham croquettes with fast béchamel sauce
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz. 15 min
50 pieces
Składniki
-
Serrano ham150 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying50 g
-
butter100 g
-
onion30 g
-
flour170 g
-
milk full-fat, room temperature800 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
salt (adjust to taste)2 pinches
-
eggs2
-
breadcrumbs200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.64 g
Kalorie
367 kJ /
88 kcal
Tłuszcz
6.07 g
Węglowodany
5.64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1 godz. 25 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Hollandaise sauce
15 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Crema catalana
40 min
Raspberry and lime sorbet
10 min
Layered chocolate orange slice
2 godz. 40 min
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Chocolate Lava Cakes
55 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1 godz. 5 min