Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 125 g basterdsuiker
- 35 g water
- 4 eierdooiers
- 2 vanillestokjes
- 250 g mascarpone
- 250 g room, 35% vet
- 1 granaatappel, enkel de pitten, als garnering
- 75 g braambessen, als garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1536.4 kJ / 365.8 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 32.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 8.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peren in rode wijn
3h 20min
Dadel curry dip
5 min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Amaretti van abrikoos
40 Min
Yoghurtijs met mango
12h
Frangipanetaart
1h 25 min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Sinaasappelcake
1 Std.