Urządzenia i Akcesoria
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)200 g
-
blauwe kaas in stukken (2 cm)150 g
-
Williams peren geschild, klokhuis verwijderd en in 8 plakjes gesneden (± 220 g)2
-
bacon gerookt, in stukken (3-4 cm)30 g
-
walnoten gehakt35 g
-
honing25 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
534.7 mg
Białko
22 g
Kalorie
2828.3 kJ /
676 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gorgonzola spread
Brak ocen
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 godz.
Vanillesuiker
72 godz.
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Forelmousse
5 min
Gevulde veggieslakken
45 min