
Urządzenia i Akcesoria
Halloweenowy poncz
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 szklanek
Składniki
-
1 słoik wiśni z kompotu (700 g, waga po odsączeniu ok. 320 g)
-
1 opakowanie liczi, z puszki (400 g, waga po odsączeniu ok. 250 g)
-
50 g cukru
-
10 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
2 cytryny ekologiczne, pokrojone w ćwiartki
-
400 g kostek lodu (patrz wskazówka)
-
300 g wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Kalorie
123.6 kcal /
517 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
31.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
7.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

HALLOWEEN II
10 Przepisów
Polska
Polska