Cioccolata bianca

Cioccolata bianca

4.0 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 600 g di latte intero
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 200 g di cioccolato bianco a pezzi (3-4 cm)
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 30 - 35 g di fecola di patate a seconda della densità finale desiderata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 1293 kJ / 309 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...