Urządzenia i Akcesoria
Lievito madre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz. 15 min
250 g
Składniki
Lievito madre
-
200 g di farina tipo 1
-
120 g di acqua
-
1 cucchiaino di yogurt naturale non zuccherato
1° Rinfresco
-
50 g di acqua
-
100 g di farina tipo 1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 250 g
Białko
44.4 g
Kalorie
5719 kJ /
1367 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
309.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ricotta
5 godz. 30 min
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min
Pane sciapo umbro
14 godz.
Grissini con esubero di lievito madre
5 godz. 5 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Fette biscottate
5 godz. 50 min