Urządzenia i Akcesoria
Lievito madre
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 72 godz. 15 min
250 g
Składniki
Lievito madre
-
200 g di farina tipo 1
-
120 g di acqua
-
1 cucchiaino di yogurt naturale non zuccherato
1° Rinfresco
-
50 g di acqua
-
100 g di farina tipo 1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 250 g
Białko
44.4 g
Kalorie
5719 kJ /
1367 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
9.6 g
Węglowodany
309.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane al semolino
4h
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane alla birra
4h 55min
Grissini con esubero di lievito madre
5h 5min
Ciriola romana
10h 50min
Panini rosette
23h 20min
Pancarrè
5h
Piadina con esubero di lievito madre
1h 50min
Il pane di Altamura
4h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Pane toscano con lievito madre
5h