Peixe cítrico e legumes a vapor
TM6 TM5

Peixe cítrico e legumes a vapor

4.2 (38 ocen)

Składniki

  • 1 dente de alho (opcjonalnie)
  • 3 pés de salsa
  • 40 g sumo de limão
  • 60 g azeite
  • ¼ c. chá de sal
  • ¼ c. chá de pimenta preta
  • 4 filetes de peixe (pescada, truta, robalo, salmão, bacalhau, etc.)
  • 500 g água
  • 250 g batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
  • 150 g feijão-verde redondo congelado

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1472.3 kJ / 351.9 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
14.6 g
Tłuszcz
17.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2.5 g
Sód
239.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy