Peixe cítrico e legumes a vapor

Peixe cítrico e legumes a vapor

4.2 57 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • alho (opcjonalnie)
    1 dente de
  • salsa
    3 pés de
  • sumo de limão
    40 g
  • azeite
    60 g
  • sal
    ¼ c. chá de
  • pimenta preta
    ¼ c. chá de
  • filetes de peixe (pescada, truta, robalo, salmão, bacalhau, etc.)
    4
  • água
    500 g
  • batata cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    250 g
  • feijão-verde redondo congelado
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 239.3 mg
Białko 34.2 g
Kalorie 1472.3 kJ / 351.9 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...