Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 Eier
- 350 g Wasser und mehr zum Auffüllen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl
- 250 g Reis, parboiled
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Rucola
- 200 g Feta
- 3 Frühlingszwiebeln
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1423 mg
Alternatywne przepisy
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Pellkartoffeln mit zweierlei Dips
50 menit
Schneller One-Pot-Tomaten-Reis
1 godz. 5 min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 Min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 Min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min
Cheese-Makkaroni
30 min
Low Meat Bolognese
1j
Blumenkohl-Reissalat mit Erbsen
45 Min
Gnocchi all`Arrabiata
35 Min
Cheese Fries
45 Min