Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Poolish di farro
- 150 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina di farro integrale
Impasto
- 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di farro + q.b.
-
15
g di malto in polvere
lub 15 g di miele - 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- semi di sesamo, a piacere
- semi di papavero, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 758 kJ / 181 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Baguette integrale
5 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane ai cereali con i semi
3sa 10 dk
Pane morbido di farro
19h
Panini morbidi dolci
1h 30min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Panini integrali ai semi con crema di ricotta e bastoncini di verdure
1 Std. 10 Min
Baguette francese (TM6)
5 Std.
Panini al cumino
16 Std. 30 Min