Rosette di farro
TM6

Rosette di farro

4.0 (3 oceny)

Składniki

Poolish di farro

  • 150 g di acqua
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 150 g di farina di farro integrale

Impasto

  • 700 g di acqua (di cui 200 g fredda)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di farina di farro + q.b.
  • 15 g di malto in polvere
    lub 15 g di miele
  • 5 g di psillio
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • semi di sesamo, a piacere
  • semi di papavero, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
758 kJ / 181 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
35 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy