Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Albicocche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 8 albicocche a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Crema inglese
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1099.8 kJ / 263 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Spaghetti di mele in insalata con dressing agrumato
15min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Bimby® è casa: Risotto
1h 15min
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Pomodorini sottovuoto
1h
Crostata ibisco e lamponi
2 godz. 35 min
Cetrioli sottaceto (TM6)
48 Std. 20 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h