Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Albicocche sottovuoto
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 8 albicocche a metà
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Crema inglese
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1099.8 kJ / 263 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 34.7 g
- Tłuszcz
- 13.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.4 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 17 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Tortini alla vaniglia e coulis di lamponi (Bimby Friend)
1sa
Mojito analcolico ai frutti rossi
10 Min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Limonata alle fragole
1h 15min
Nocciole tartufate
1 Std. 10 Min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Croccante alle mandorle
1 godz. 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5j 30 menit