Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino
- 330 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
lub 1 ½ g di lievito di birra fresco - 255 g di farina di segale
Starter
- 170 g di chicchi di segale
- 255 g di acqua
Pane
- 1585 g di acqua (di cui 85 g fredda)
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 255 g di farina di segale + q.b.
- 170 g di farina di farro
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12102 kJ / 2990 kcal
- Białko
- 86 g
- Węglowodany
- 571 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 70.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Grissini al formaggio con pesto di verdure
1h 30min
Sciroppo di lavanda
1h 30min
Baguette francese (TM6)
5h
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Frozen yogurt all'albicocca
10 godz. 20 min
Pane ai semi di girasole
22h
Crackers multicereali
3h
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Pane veneziano
18h 30min