Urządzenia i Akcesoria
Rundsburgers met kaasvulling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
8 stuks
Składniki
-
broodje, droog1
-
water voor het weken
-
peterselie enkel de blaadjes15 g
-
uien doormidden gesneden130 g
-
plantaardige olie20 g
-
ei1
-
rundergehakt600 g
-
mosterd20 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
Cheddar kaas of andere halfzachte kaas, in 8 stukken (3 x 3 cm, 5 mm dik)150 g
-
plantaardige olie
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
22 g
Kalorie
1395 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burgertijd!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Balletjes met dadels en noten
Brak ocen
Burgers met zeeduivel en zalm
20 min
Gevulde kalkoentaart
1 godz. 30 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Brak ocen
Tex-mexburger
4 godz. 25 min
Kalkoenburgers
Brak ocen
Familie kip galette
1 godz. 55 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Mousse van ham
10 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min