Urządzenia i Akcesoria
French Herb Cream Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
900 g
Składniki
-
double cream200 g
-
garlic clove1
-
dried herbes de Provence (see tip)2 - 3 tsp
-
sour cream, 20 % fat200 g
-
mascarpone cheese500 g
-
salt1 heaped tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemon juice½ tsp
-
baguettes for serving
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
5140.9 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
11721.8 kJ /
2801.6 kcal
Tłuszcz
284.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
165.6 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Strawberry Layer Cake
2 godz.
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Ripe Banana Ketchup
40 min
Burnt Orange
2 godz. 15 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Choux Pastry
2 godz.
Baklava
1 godz. 10 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Maple Caramel Rolls
3 godz. 40 min
Garlic Cheddar Biscuits
30 min