French Herb Cream Cheese

French Herb Cream Cheese

3.8 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 48 godz.
900 g

Składniki

  • double cream
    200 g
  • garlic clove
    1
  • dried herbes de Provence (see tip)
    2 - 3 tsp
  • sour cream, 20 % fat
    200 g
  • mascarpone cheese
    500 g
  • salt
    1 heaped tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemon juice
    ½ tsp
  • baguettes for serving

Wartości odżywcze na 900 g

Kalorie 2801.6 kcal / 11721.8 kJ
Białko 38.5 g
Tłuszcz 284.7 g
Węglowodany 35.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 165.6 g
Sód 5140.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...