Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
fresh porcini mushrooms halved200 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh thyme whole sprigs4 sprigs
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
unsalted butter20 g
-
garlic clove crushed in skin and left whole1
-
truffle oil white or black2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
904 mg
Białko
4 g
Kalorie
454 kJ /
109 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Moss Gel
12 godz. 10 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Mini Mushroom Galettes
1 godz. 45 min
Stir-fried Carrot Sticks (400 g)
20 min
Stir-fried Carrot Sticks (200 g)
15 min
Browned Shallots (350 g)
25 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Beer-Battered Tofish, Mushy Peas,Tartare Sauce and Chips
3 godz.
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min