Wersje kompatybilne
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
lub 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
lub pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3751 kJ / 896 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 61 g
- Tłuszcz nasycony
- 25 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 1576 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45min
Asian Curried Mushroom Soup; Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Beef Goulash with Bread Dumplings; Individual Cheesecakes
2 godz. 10 min
Bear Face Cake
1h 50min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1h 45min
Sweet Potato Pizza
1h 5min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min