Dampet fisk med pak choi

Dampet fisk med pak choi

1.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • speltkerner
    200 g
  • vand plus ekstra til iblødsætning
    400 g
  • fed hvidløg
    1
  • ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)
    2 cm
  • honning
    1 spsk
  • salt
    1 tsk
  • limesaft
    30 g
  • soyasauce
    30 g
  • vegetabilsk olie
    10 g
  • pak choi skåret i mindre stykker (ca. 4 cm)
    200 g
  • hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabborre, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)
    600 - 800 g
  • koriander, frisk
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 374.3 kcal / 1566.2 kJ
Białko 39.3 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 43.7 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 1113.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie