
Urządzenia i Akcesoria
Dampet fisk med pak choi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner
Składniki
-
speltkerner200 g
-
vand plus ekstra til iblødsætning400 g
-
fed hvidløg1
-
ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)2 cm
-
honning1 spsk
-
salt1 tsk
-
limesaft30 g
-
soyasauce30 g
-
vegetabilsk olie10 g
-
pak choi skåret i mindre stykker (ca. 4 cm)200 g
-
hvid fisk, filet uden skind, f.eks. brasen, havabborre, torsk, skåret i 4 stykker (ca. 150 g - 200 g hver)600 - 800 g
-
koriander, frisk10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
374.3 kcal /
1566.2 kJ
Białko
39.3 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
43.7 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
1113.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min