
Urządzenia i Akcesoria
Ayam Lada Hitam (Spicy Black Pepper Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porsi
Składniki
-
sayap ayam (berkisar 6-8 sayap ayam), dibelah dua di sendi600 g
-
kecap asin20 g
-
kecap hitam20 g
-
saus tiram50 g
-
minyak wijen hitam (dipanggang)10 g
-
biji lada hitam dikeringkan (lihat tips)20 g
-
gula batu10 g
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)2 sdm
-
maizena2 sdt
-
bawang bombai iris-iris60 g
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
421 kcal /
1761 kJ
Białko
30 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Hidangan Ayam
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
20 min
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 45 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen
1 godz. 15 min
45 min