Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 瓣 蒜头
- 10 克 油
- 300 克 新鲜菠菜 ,洗净沥干,切段
- 5 克 蚝油
- 1 小撮 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 430.5 kJ / 103 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 10.2 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 262 mg