Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, voor het invetten
- 4 eieren (elk 53-63 g) (zie tip)
- 100 - 120 g suiker, naar smaak
-
1
tl vanillesuiker, huisgemaakt
lub ½ tl natuurlijk vanille-extract - 120 g bloem
- 1 snuifje zout (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 641 kJ / 153 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.4 g