Wersje kompatybilne
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů parmazánu
- 10 gramů čerstvé petržele
- 15 gramů čerstvé bazalky, jen lístky, plus navíc na ozdobu
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů kuřecích prsou, bez kůže a kostí, na kostky (2 cm)
- 1 čajová lžička soli
- 1150 gramů vody
- 2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody)
- 400 gramů těstovin typu penne rigate
- 1 citrón, nastrouhaná kůra a vymačkaná šťáva z ⅓ citrónu, zbývající ⅔ citrónu na plátky, na ozdobu (cca 0.5 cm)
- 150 gramů ricotty
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3254 kJ / 777.8 kcal
- Białko
- 46.3 g
- Węglowodany
- 82.8 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 1049 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žlutá rýže s kuřetem
50min
Rizoto s uzeným sýrem
35 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Špenátové rizoto
30 Min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 Std.
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 Min
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
30 Min
Omeleta s parmazánem
45 Min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Brak ocen
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
45 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min