Urządzenia i Akcesoria
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 8 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Lamb Soup
-
yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves2
-
garlic bulb cut horizontally½
-
fresh thyme5 - 6 sprigs
-
lamb shoulder, bone in18 - 20 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
butternut squash peeled, cut into pieces21 oz
-
olive oil to drizzle
-
carrots cut into pieces (1 in.)3 ½ oz
-
celery sticks cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
water plus extra to deglaze42 oz
-
dried bay leaves2
Butternut Squash Ravioli
-
pasta flour (type 00)11 oz
-
large eggs3
-
olive oil½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
water to boil ravioli
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
563 mg
Białko
27 g
Kalorie
2014 kJ /
481 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min
Harvest Punch
30 min
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Quick and Easy Mixed Berry Jam
30 min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 godz. 5 min
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12 godz. 50 min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Garlic Paste
20 min
Country Peach and Custard Pie
1 godz. 50 min
Butter Beer
30 min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min