Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
TM6

Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli

4.0 (2 oceny)

Składniki

Lamb Soup

  • 2 yellow onions (approx. 5 oz), cut into halves
  • ½ garlic bulb, cut horizontally
  • 5 - 6 sprigs fresh thyme
  • 18 - 20 oz lamb shoulder, bone in
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 21 oz butternut squash, peeled, cut into pieces
  • olive oil, to drizzle
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces (1 in.)
  • 1 ½ oz celery sticks, cut into pieces (1 in.)
  • 42 oz water, plus extra to deglaze
  • 2 dried bay leaves

Butternut Squash Ravioli

  • 11 oz pasta flour (type 00)
  • 3 large eggs
  • ½ oz olive oil
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 3 ½ oz ricotta cheese
  • 2 tbsp soy sauce
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • water, to boil ravioli
  • fresh thyme leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2014 kJ / 481 kcal
Białko
27 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Błonnik
5.2 g
Sód
563 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy