Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 5 g de mantequilla
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- 1 pellizco de sal
- 1 sobre de estabilizante para nata montada (aprox. 8 g)
- 150 g de chocolate blanco en trozos
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1220 kJ / 291 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 74 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de col (Coleslaw)
30 min
Gelatinas para potenciar la belleza
2 godz. 10 min
Crema de batata con estrellas de anís
45 min
Tagliatelle de trigo sarraceno con ragout de verduras
1h
Chocolate con picatostes (Focaccia con dip de morcilla)
3h 30min
Yogur líquido de coco en Varoma
12h
Helado de avellanas
5min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Bizcocho de chocolate negro y avellana al aroma de mandarina (sin huevo, sin gluten y sin lácteos)
1 godz. 30 min
Cuernos de brioche
2h 30min
Coulant de chocolate
25 min
Bizcocho de yogur (sin huevo)
50 min