Mousse de chocolate blanco con aquafaba

Mousse de chocolate blanco con aquafaba

2.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de chocolate negro (70% de cacao) en trozos
  • 5 g de mantequilla
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 sobre de estabilizante para nata montada (aprox. 8 g)
  • 150 g de chocolate blanco en trozos

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 74 mg
Białko 3.3 g
Kalorie 1220 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...