Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 75 g de mantequilla con sal (y algo más para engrasar)
- 4 yemas de huevo
- 150 g de azúcar
- 40 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 10 g de cacao puro en polvo para espolvorear
- grosellas rojas para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1725 kJ / 412 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 52.9 g
- Tłuszcz
- 22.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.4 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 142.9 mg
Alternatywne przepisy
Tarta esponjosa de limón
3h
Bizcocho Victoria
1 godz. 10 min
Bizcocho de aceite de oliva
40min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2h 10min
Tartaletas de fruta y tomillo
40min
Brownie con nueces
1h 30min
Galletas de avellana y chocolate
35min
Tarta cremosa de melocotón
3hod. 15min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1h 15min
Hojaldre de chocolate y avellanas
2h
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 godz. 10 min
Cake de yogur y chocolate
1h 30min