Zoodles de zanahoria con pesto verde

Zoodles de zanahoria con pesto verde

3.7 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de piñones crudos
  • 800 g de zanahoria (con piel)
  • 1 cucharadita de sal
  • 60 g de queso parmesano en trozos (y algo más en lascas para servir)
  • 1 diente de ajo
  • 60 - 90 g de hojas de zanahoria en trozos de 2-3 cm
  • 100 g de aceite de oliva
  • ¼ de cucharadita de pimienta molida
  • 700 g agua
  • 250 g de tomates cherry en mitades

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 644 mg
Białko 11 g
Kalorie 1873 kJ / 447 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...