Rejer med ærter og pasta

Rejer med ærter og pasta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portioner

Składniki

  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • rejer, friske, pillede store
    200 g
  • salt
    1 teske
  • skalotteløg (ca. 30 g), halve
    1
  • grønne ærter, friske eller fra frost, (se tip)
    250 g
  • vand
    700 g
  • sort peber, stødt
    2 knivspids
  • pasta (f.eks. farfalle, penne, fusilli...)
    320 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 464 mg
Białko 24 g
Kalorie 2088 kJ / 499 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 7.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie