Urządzenia i Akcesoria
Carrot Pasta
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra to boil pasta18 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to boil pasta
-
pasta sauce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
935.3 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Waffle cones
35 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Southern Peach Cobbler
1 godz. 15 min
No Starter Sourdough Bread
23 godz.
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 godz. 5 min
Coconut Almond Candies
55 min
Caramelized Onion Pizza Dough
4 godz. 25 min
Asian Stir Fry with Noodles
1 godz. 5 min