Urządzenia i Akcesoria
Carrot Pasta
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra to boil pasta18 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to boil pasta
-
pasta sauce
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.7 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
935.3 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
40.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Onion Tea
15 min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2 godz. 5 min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2 godz. 30 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6 godz. 40 min
Breakfast Scones
30 min
Almond Dip
10 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Breakfast fruit bars
1 godz. 20 min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55 min