Carrot Pasta

Carrot Pasta

4.4 8 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • water plus extra to boil pasta
    18 oz
  • carrots cut in pieces (1 in.)
    4 oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    7 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • salt to boil pasta
  • pasta sauce

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 25.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 935.3 kJ / 223.5 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 40.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...