Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline
- 20 g di sale
- 4 grani di pepe rosa
- 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
-
1100
g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
lub 1000 g di strutto sciolto (vedere consiglio) - miele q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1935.3 kJ / 462.5 kcal
- Białko
- 48.2 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 28.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2213.1 mg
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1 Std. 25 Min
Zuppa di gamberi piccante
45min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12hod. 45min
Zuppa di bietole e ginger
40min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1h 45min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3u.
Arrosto di seitan alla Wellington con verdure al vapore
2 Std.
Vellutata speziata di zucca
50 Min
Virgin Passion Fruit Mojito
10 Min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 godz. 45 min