Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate

Cosce d'anatra a Cottura Lenta glassate

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 4 rametti di timo fresco le foglioline
  • 20 g di sale
  • 4 grani di pepe rosa
  • 3 cosce di anatra (con pelle e osso)
  • 1100 g di grasso d'anatra sciolto (vedere consiglio)
    1000 g di strutto, sciolto (vedere consiglio)
  • miele q.b.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2213.1 mg
Białko 48.2 g
Kalorie 1935.3 kJ / 462.5 kcal
Tłuszcz 28.4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 4.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...