Verrines de rabanete e queijo de cabra fresco

Verrines de rabanete e queijo de cabra fresco

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 doses

Składniki

  • rabanete c/ folhas
    160 - 180 g
  • sal
    5 pitadas de
  • natas c/ 30-40% de gordura
    220 g
  • leite
    120 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
  • pimenta
    2 pitadas de
  • ágar-ágar
    2 g
  • queijo de cabra amanteigado
    100 g
  • iogurte grego
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 194.3 kcal / 813.2 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Sód 236.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...