Urządzenia i Akcesoria
Halloween fingers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
18 unidades
Składniki
-
250 g de mantequilla en trozos de 2 cm, congelados
-
250 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
-
110 g de agua muy fría
-
½ cucharadita de sal
-
18 salchichas de Frankfurt
-
9 aceitunas negras en mitades
-
1 huevo batido
-
100 - 150 g de kétchup
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
500.7 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bizcochitos lego
1h 30 min.
Pastel de Halloween Jack Skellington
4h 15 min.
Sangría rosada
40 min.
Big foot
1h 30 min.
Pizza fantasmagórica
1h 45 min.
Ojos de diablo
40 min.
Brebaje sangriento
5 min.
Galletas carbón
1h 5 min.
Cupcakes fantasma
1h
Momias de hojaldre y salchicha
1h
Fingers sangrientos
4h
Panecillos de chorizo al vapor
2h