Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 70 g de leche
- 5 g de levadura prensada fresca
- 120 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
- ½ cucharadita de orégano seco
- 10 g de aceite de oliva
Montaje
- 4 salchichas de Frankfurt o Viena gruesas de aprox. Ø 2,5 x 15 cm
- aceite de oliva
- 50 - 100 g de kétchup para servir
- 50 g de mostaza para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 649 kJ / 155 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.8 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 416.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocadillo de pan sin horno con ensalada de huevo
1 godz. 15 min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Burger de pollo con tomates secos
1 godz.
Quesadillas de pavo, huevo duro y aguacate
30min
Palitos crujientes con semillas
30min
Langostinos con mojo verde
45min
Polos ricos en proteínas
4 Std. 30 Min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Pizza capresse
45min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Crostini de tomate y mozzarella
20min
Palitos de queso y orégano
2 godz.