Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů rajčat, na čtvrtky
-
300
gramů hovězího masa na guláš, na kostky (2–3 cm)
lub 300 gramů telecího masa, na kostky (2–3 cm) - 300 gramů syrové vepřové klobásy, na kousky (2–3 cm), např. italské salsiccii
- 100 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 100 gramů červeného vína
- 2 čajové lžičky rajčatového protlaku (opcjonalnie)
- 5 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boloňské ragú
1h 15min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20 min
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30min
Klasický maďarský guláš
1h 45min
Mražený šlehačkový dort s malinami
4h 10 min
Donuty (bez cukru)
45 min
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45 min
Hornazo
2h 15min
Kroupoto s chřestem, baby mrkví a červenou řepou
1h 5min
Cizrnová polévka s masovými knedlíčky
45 min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Olivová pasta a černý olivový olej z Aragonie
20 min