Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů cibule, na čtvrtky
- 20 gramů másla
- 10 gramů olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 20 gramů hříbků, sušených, namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 120 gramů šunky, na kousky
- 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 40 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2133 kJ / 509 kcal
- Białko
- 16.4 g
- Węglowodany
- 69.63 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 1.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbové rizoto
40 Min
Rizoto s uzeným sýrem
35 Min
Houbové placky
45 Min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 Min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1h 30min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Špenátové rizoto
30 Min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 Min
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1h 10min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 Min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30 Min