Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů droždí
- 30 gramů mléka
- 155 gramů krystalového cukru (5 gramů na kvásek, 150 gramů do těsta)
- 500 gramů polohrubé mouky, plus navíc na pomoučnění pracovní plochy
- 1 balíček vanilkového cukru
- 1 špetka soli
- 220 gramů másla, na kousky (100 gramů změklého do těsta, 120 gramů na potření)
- 200 gramů měkkého tvarohu, v kostce
- 3 žloutky
- 100 gramů rozinek
- 50 gramů mandlí
- 50 gramů lískových ořechů
- 50 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů kandovaného ovoce
- 1 polévková lžíce rumu (opcjonalnie)
- 100 gramů moučkového cukru, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 880 kJ / 209 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Linecké cukroví
2 Std. 40 Min
Velký novoroční preclík
1 Std. 30 Min
Vdolečky s povidly
1 Std. 30 Min
Tvarožník
1 Std. 30 Min
Vánočka
1 Std. 30 Min
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
3 Std. 20 Min
Jablečný nepečený dort (Mokrý pes)
12 Std. 20 Min
Tříbarevný koláč
2 Std.
Tvarohový závin s pudingem
1sa 20 dk
Povidlové buchty
2 godz. 10 min
Moravské koláče
3 godz.
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min